Largo természetes lakkozott merbau laminált padló LPU3988

18.980 Ft / ㎡
47.868 Ft / csomag
-
csomag
+
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
15-29 napos kiszállítás
Kivételes két métert meghaladó hosszukkal ezek a padlódeszkák a luxus és a minőség érzetét árasztják. A mikrofazetta további mélységet ad a beltérnek. A természetes lakkozott merbau színű változata vöröses barna árnyalatú, eleganciát sugározó padló. Klasszikus, elegáns enteriőrökbe vagy modern világos terekbe illik leginkább.

Méret: 2050 mm*205 mm*9,5 mm

Kiszerelési egység: 6lap/2,522 m2/csomag

+ 25 év garancia otthoni használat esetén/ 5 év garancia nedves közegben/ 5 év garancia kereskedelmi használat esetén

+ Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

+ 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas.

+ Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést.

+A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek.

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

+A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

+Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig.

Bővebben
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, konyha, előtér, iroda, étkező
 • Méret
  hosszú deszka
 • Vastagság
  9,5mm
 • Használati osztály
  32
 • Szín
  vörös
 • Horony típusa
  mikrofazetta
 • Mintázat
  merbau
 • Fényességi fok
  selyemfényű
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.