Lumina-96 szürke padlószőnyeg

Méret
23.990 Ft / ㎡
95.960 Ft / fm
Kalkulátor
Hosszúság (m)
95.960 Ft / fm
4 m2
Kalkulált terület
Szélesség (m)
95.960 Ft
Végösszeg
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
A Lumina-96 szürke színű szőnyeg kellemes ezüst szürke árnyalatú padlószőnyeg. Ha otthonában a kényelem és meleg padló a legfőbb szempont burkolat választásnál, ez a szőnyeg remek választás. Az ezüst szürke jól illeszthető modern városi enteriőrökbe, de modern exkluzív berendezésbe is. A 8 mm magas poliamid szálak vékonyak és selymes fényűek.

A sűrű csomózásnak köszönhetően nagyszerű komfortot nyújt. A poliamid szálak kevésbé nedvszívóak, tartósak és strapabíróak. A viszonylag vékony padlószőnyeg nagyon puha, de nem süpped be lépés alatt. A Twinback hátoldal gátolja az aljzat felől érkező hideg hatását, több rétegű, puha és a legjobb komfortot nyújtja. Padlófűtés esetén is használható. Ezt a gyönyörű padlószőnyeget választhatja melegburkolatnak minden olyan helyiségben, ahol a kényelem és esztétikum a legfontosabb szempont, nem járnak szennyezett cipőben és nem éri víz.

Összsúly: 2370 g/m2

Csomószám: 290.000 db/m2 

Szálmagasság: 8 mm 

Teljes magasság: 11 mm

Hátoldal: twinback

Származási hely: Hollandia

Amennyiben a padlószőnyeget szegve kéri, kérjük, abban az esetben, ne felejtse kosárba helyezni a lent található Szőnyeg szegés elnevezésű szolgáltatásunkat is!


Bővebben
 • Anyagösszetétel
  100% poliamid
 • Színcsoport
  szürke
 • Méret
  400 cm-es
 • Címkék
  lakossági, padlófűtésre alkalmas
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.