Metalo-6021 cloud padlószőnyeg

Méret
4.990 Ft / ㎡
19.960 Ft / fm
Kalkulátor
Hosszúság (m)
19.960 Ft / fm
4 m2
Kalkulált terület
Szélesség (m)
19.960 Ft
Végösszeg
Kártyás fizetés
Visszafizetési garancia
2-8 napos kiszállítás
A padlószőnyeg ideális burkolat, ha szívesen járunk mezítláb otthon, ha szeretjük a meleg és puha érzetet talpunk alatt, ha nem akarunk darab szőnyeget otthonunkba. A szőnyeg szálának anyaga és magassága alapvetően meghatározza, milyen puhaságú lesz szőnyegünk. A Metalo 7,1 mm vastag padlószőnyegek hurkolt, polipropilén szálból készültek.

A hurkolt szálak nem süppednek be lépések alatt, de kellemes puhaságot és meleget biztosítanak. A szürke árnyalatait használó Cloud szőnyeg rendkívül jó választás nagyobb forgalmú helyekre is, mint az előszoba vagy a folyosó. A városi stílusú lakberendezés remek alapot adó padlóburkolata lehet. A szőnyeg mintája az eltérő magasságú szálakból rajzolódik ki. A mintázat diszkrét, mégis vonzóvá teszi a szőnyeget. A 4 méter széles, filc hátoldalú padlószőnyegből kívánt hosszúságú vágatot készítünk, amit igény esetén körbe is szegünk.

Vastagság: 7,1 mm 

Összsúly: 1515 g/m2

Csomószám: 131.400 db/m2

Hátoldal: filc

Származási hely: Hollandia

Amennyiben a padlószőnyeget szegve kéri, kérjük, abban az esetben, ne felejtse kosárba helyezni a lent található Szőnyeg szegés elnevezésű szolgáltatásunkat is!

Bővebben
 • Címkék
  lakossági, padlófűtésre alkalmas
 • Anyagösszetétel
  100% polipropilén
 • Színcsoport
  szürke
 • Méret
  400 cm-es
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.